Baby Foto-shoot

Zo puur, lief, klein en teder, wat gaat de tijd toch snel.

Een baby foto-shoot is een op maat gemaakte foto-shoot om de baby in een newborn setting te fotograferen.

Interesse? Contact mij om een datum voor de baby foto-shoot te reserveren.

Wat kan je verwachten tijdens een baby foto-shoot.

Baby-shoots vinden plaatst bij jullie thuis of op locatie. Ik zorg voor leuke en afwisselende accessoires waarmee we de baby kunnen fotograferen.
Denk aan mandjes, fijne stofjes, zachte kleden etc.                                                             Voel je vrij om zelf ook leuke accessoires in te brengen.  Zoals; mooie lakens dekens, kussens, fijne stofjes, sjaals, mandjes, (nep)bloemen, haarbandjes, mutsjes o.i.d. Hoe persoonlijker, hoe origineler en unieker de foto’s worden.         Het liefst fotografeer ik de baby eerst met mooie kleertjes aan, het liefst neutraal van kleur (graag zelf meenemen) en daarna bloot of in de luier. Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit. Zo zijn jullie een geheel op de foto.  Met mooi weer kunnen we ook buiten afspreken. Tussendoor is er voldoende tijd om te knuffelen, voeden en te verschonen, dat hoort er ook bij.

Na
Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de foto-shoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling binnen is, ontvang je van mij minimaal de 15 mooiste foto’s bewerkt en online in hoge resolutie. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Wat zit er in een baby foto-shoot pakket?

_____________________________________________________________

Babypakket:

Hierin zit inbegrepen:

  • Mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkings uren
  • Ongeveer 1 uur foto’s maken bij jullie thuis of op locatie
  • Minimaal 3 verschillende settings waarin de baby gefotografeerd wordt
  • Leuke accessoires waaruit gekozen kan worden en waarin we de baby in verschillende houdingen mee fotograferen
  • Een aantal mooie foto’s met de rest van het gezin (papa, mama en/of eventuele broertjes/zusjes)
  • Minimaal 15 bewerkte foto’s in kleur/z-w in hoge resolutie online verstuurd via Wetransfer. €150,- * Het boeken van een fotosessie betekend automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van enkele foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.