Familie Foto-shoot

Een familie-shoot van jullie als gezinnetje / familie.

Heb plezier en vergeet de camera.  Ik leg deze mooie ‘samen’ momenten van jullie als als gezin / familie vast. Vooral de interactie van jullie als gezin. Hierdoor krijg je spontaanste foto’s die de emoties en de beleving laten zien. De familie-shoot vindt plaatst op locatie: tijdens een wandeling in het park, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jullie voorkeur heeft. Zo wordt de familie-shoot meteen een gezellige dag uit met familie.

Wat kan je verwachten?

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van een data voor jullie fotoshoot. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige locatie we de foto’s gaan maken.

Tijdens
We spreken af op locatie, tijdens de shoot worden meerdere foto’s van het gezin of de familie gemaakt. Jullie mogen natuurlijk ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan alleen de kinderen zonder de ouders, alleen met vader of moeder etc.
De fotoshoot zal ongeveer 30 tot 60 minuten duren (afhankelijk van de leeftijden van de kids) en daarin komen al jullie wensen aan bod. Het is mogelijk tussendoor een keer van outfit te wisselen als dit gewenst is.

Wat zit er in het familiepakket?

De kosten van een familiereportage bedraagt bij 1 tot 5 personen €300,-

Hierbij zit inbegrepen:

  • 30-60 min. foto’s maken;
  • Verschillende samenstellingen mogelijk;
  • Minimaal 20  bewerkte foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;
  • Geen nabestellingen nodig;