Zwangerschap Fotografie

Wat kan je verwachten?

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van zwangerschapsfotografie. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie we de foto’s gaan maken of dat we creatief bezig gaan bij jullie thuis.

Tijdens
We spreken af op de locatie, tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk de dikke buik gemaakt, daar draait het allemaal om met zwangerschapsfotografie. Tijdens een zwangerschaps foto-shoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt mogen jullie ook in andere samenstellingen op de foto. Denk aan eventuele broertjes of zusjes met alleen de buik, papa en mama samen etc. De zwangerschaps foto-shoot zal ongeveer 45 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen als dit gewenst is.

Na
Je ontvangt van mij kort na de zwangerschapsfotografie de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de minimaal 15 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online naar je verstuurd. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Wat zit er in een zwangerschapsreportage?

Zwangerschapsreportage: € 150,-
Hierbij zit inbegrepen:

  • 45 min. foto’s maken;
  • Verschillende samenstellingen mogelijk;
  • Minimaal 15 bewerkte foto’s in kleur/zwart wit in hoge resolutie;
  • Geen nabestellingen nodig;
  • Alle bewerkte foto’s verstuurd via Wetransfer.com
  • Weekendtarief: +€15,- euro extra

Benieuwd naar eerdere zwangerschap foto-shoots? Neem een kijkje in mijn portfolio.